Politica de confidentialitate

originale.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe originale.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. folie-protectie.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

originale.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul originale.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul originale.ro, se pot dezabona utilizand link-ul din footer-ul newsletter-ului originale.ro primit prin e-mail.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele institutului bancar, iar originale.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta folosind formular de contact.